Weer aan de slag

Inmiddels ben ik weer aardig hersteld en kan ik weer lekker zelf in de tuin aan de slag. Met het warme weer en de regenbuien tussendoor is alles explosief gegroeid. Het onkruid groeit overal en ik sta te popelen om aan de slag te gaan. Met zo’n kleine hummel is het wat meer plannen en kan ik niet erg lang achter elkaar bezig, maar alle kleine beetjes helpen. Ik geniet er enorm van. Lekker in de buitenlucht met mijn handen bezig. Zoonlief ligt meestal prinsheerlijk te slapen. Zo nu en dan wiebelt de wagen wat heen en weer als hij met de wagenspanner ligt te spelen.

Terwijl ik de bramenoogst pluk betrap ik mijzelf erop dat ik het liedje ‘in de manenschijn’ zit te neuriën.

Eén antwoord op “Weer aan de slag”

  1. Hoi, lekker hoor, dat je je weer sterk genoeg voelt om te volkstuinieren. En nu je zoon nog in de kinderwagen ligt is het vast wel te doen voor korte poosjes. Geniet van de tuin en de herfst. Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.