Samen naar de tuin

Het is vandaag heerlijk weer en ik ben net terug van de tuin. Met mijn zoontje van inmiddels bijna 6 maanden in de wandelwagen maakten we de wandeling naar de volkstuin. Terwijl hij met zijn Apie lag te spelen en er tevreden geluidjes uit de wagen kwamen kon ik mij heerlijk ontspannen in de tuin. Anderhalve week geleden heeft mijn man de jaarlijks geleverde mest naar mijn tuin gekruid en nu mag dat allemaal netjes over de tuin uitgeharkt worden.

Zaterdag was ik al lekker bezig geweest en met deze ochtend erbij is er alweer flink wat werk verzet. En dat lekker ontspannen in de zon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.