Rond, wit en wolkig (1)

Een oogstfeest is zo’n gek idee nog niet. ’t Was dat ik niemand had uitgenodigd, anders had ik er vandaag eentje gehouden. Wat een plezier kan het geven als je na een jaar van mislukte oogst een prachtige, roomwitte, ronde, wolkige bloemkool kunt oogsten! Hij is werkelijk schitterend! De foto hebben jullie nog tegoed (nadeel van twee huizen, ’t ligt altijd net op de plaats waar je nĂ­et bent) maar ik verzeker jullie dat deze bloemkool er net zo uitziet als in de winkel. Een mooie, gave bloemkool die je gerust kunt verkopen.

Maar deze is niet te koop, hier is zoveel moed, proberen, zorg, liefde en aandacht in gestopt dat daar geen prijs tegenover kan staan. Hooguit kan het met heel veel liefde gegeven worden. Maar van deze eerste ga ik zelf genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.