Zwaaiende zonnebloemen

Misschien had ik niet moeten schrijven over de te hoog zittende zonnebloemen. Want wat is daar nu mis mee, als het alternatief is dat ze naar beneden komen? Ja, dan kun je er wel makkelijker bij, dat zeker! Maar zoals ze vandaag gevaarlijk boven mijn andere kostbare planten hingen was toch wel riskant. Nog een flinke rukwind en ze lagen plat. Net zoals de vlinderstruik eronder. Of mijn compostbak, de bessenstruik, de zinnia’s of cosmea.

Inmiddels staan er twee weer  overeind, beter ondersteund. De rest heb ik laten zweven, ze vormen geen risico voor andere planten. En twee heb ik gekortwiekt. Toch nog zonnebloemen in huis. En weer wat meer zicht op mijn tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.