Balkonnieuws

DSCN7817_rs DSCN7783_rs DSCN7785_rs  Met de verhuizing heb ik natuurlijk ook een ander balkon gekregen. Het voordeel van mijn nieuwe balkon is dat er minder ruimte vrijgehouden hoeft te worden als loopruimte en hierdoor kan ik heerlijk meer planten kwijt. Nog een voordeel is dat ik er dus klimplanten kan neerzetten, genoeg plek om het aan op te binden. Een nadeel (maar dit kan ook weer een voordeel zijn) is dat er geen afdak is. Hierdoor krijgen mijn planten soms wel een heleboel water tegelijk, maar met een vakantie kan ik ze wat makkelijker ‘alleen thuis laten’. Al is het nog net zo goed afhankelijk van het weer.

Mijn ‘gebroken hartje’ heeft de verhuizing waarschijnlijk niet overleefd. Of de verhuizing op zich is waarschijnlijk het probleem niet, meer de verminderde aandacht voor de balkonplanten tijdens het verhuizen. Ook dan willen ze graag water… Misschien komt de plant volgend jaar weer terug (het is een vaste plant namelijk) maar ik vrees dat deze wat teveel schade heeft geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.