Weer

Wat was het verrukkelijk weer vandaag zeg! Héérlijk! Ik ben in mijn driekwartsbroek en t-shirt 3 uur in mijn tuin bezig geweest. Uitjes planten, boerenkool rooien, onkruid trekken, pauzeren en vooral: van het mooie weer genieten!

Inmiddels is de tuin aardig klaar voor het zaaigoed. Het onkruid is weg (voor zolang het duurt) en er is weer genoeg ruimte om te zaaien. Als het weer een lekkere tuindag is wil ik nog een stukje betegelen zodat ik in de schaduw kan zitten, maar voorlopig is het nog koel genoeg om in de zon te pauzeren. En heb ik nog geen stoel om op die tegels te zetten maar bij de kringloop verderop zijn er genoeg dus dat is snel opgelost.

Ik heb kennis gemaakt met de buren, namelijk het afvalscheidingsstation. Ik viel nogal op toen ik op mijn slippers met een kruiwagen tussen alle auto’s doorliep om het grove tuinafval in te leveren. Ik moest meteen twee keer want ik had het afval aardig opgespaard. Volgens de medewerkers zag het eruit alsof ik hard aan het werk was. Weten zij veel dat ik mijn tuintje aan de andere kant van de muur heb 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.