Aardbeien, heel veel aardbeien

De aardbeienoogst gaat maar door. Het is nog amper begonnen of ik weet al niet meer wat ik met de aardbeien zal doen. Gelukkig is half Nederland gek op aardbeien dus ik kan er altijd wel iemand blij mee maken. En vandaag was dat mijn lieftallige familie die mij kwam opzoeken. Met zulk hoog bezoek wil ik natuurlijk naar mijn tuin om mijn waargemaakte droom te tonen. Er was geen aansporing nodig om de aardbeien te laten plukken en de frambozen te laten opeten.

Ja, ook de frambozenoogst is inmiddels begonnen en er zitten behoorlijk dikke vruchten aan. Geen wonder dat ik me laatst afvroeg wie er nu aardbeien in mijn frambozenstruik had gehangen.

En natuurlijk werden de andere volkstuinen ook even bewonderd.

artisjokken
artisjokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.