Bos bloemen

bos bloemenAl weken geniet ik van een vaas met bloemen uit eigen tuin. Meestal heb ik vingerhoedskruid en phacelia (o, dat ruikt lekker!), soms zit er een roos bij. Vaak zorg ik er met wat takken van de vlinderstruik voor dat het bos wat voller lijkt.

Daarnaast heb ik in een klein vaasje doorgaans ook nog wat bloemen staan. De bieslook bloeit al maanden en daar knip ik regelmatig wat uit. Sinds kort bloeien ook de goudsbloemen en de duizendknoop. En de korte takjes van de phacelia kunnen hier bij. Van de prei die ik enige tijd geleden allemaal oogstte omdat het begon door te schieten heb ik de knoppen bewaard en in een vaasje gezet. Een leuke opvulling van het bosje bloemen en in de afgelopen week is de eerste knop zelfs opengegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.