Bloemetjes

Sinds kort ben ik op mijn werk ook een ochtend bezig in de tuin. En vandaag heb ik meegeholpen met het planten van bloemen voor de bloementuin. Aan het eind van de ochtend waren er nog heel wat voorgezaaide bloemen over en werd ik verblijd met een deel daarvan. Het heeft zo zijn voordelen om van je hobby je werk te maken!

Helaas was ik vanmorgen wat te actief geweest in verkeerde houdingen (de tuin is nu eenmaal niet op mijn lengte ingesteld) waardoor ik vanavond door hoofdpijn niet meer naar mijn eigen tuin ben gegaan. De bloemetjes zullen nog wat langer moeten wachten tot ze in de grond mogen. Wel heb ik op mijn balkon her en der in wat bloembakken wat plantjes gezet, zo kan ik er thuis ook van genieten.

Daarnaast gingen er ook nog voorgezaaide prei, bietjes en bloemkoolplantjes weg. Er was teveel en ze hadden allang in de tuin moeten staan. Ik neem het risico om ze nóg een dag in een piepklein bakje te laten staan in de hoop dat ik ze morgenavond vrij kan laten. Ik heb ze zelf natuurlijk ook in de tuin gezaaid, maar zo kan ik de oogst wat verspreiden omdat deze plantjes al wat groter zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.