Tuin ongelukje

DSCN0975_rsLaatst meende ik al zoiets te bespeuren; ik kwam bij mijn tuin en het keukenmesje dat ik altijd ergens in de grond steek (met een knalgroen handvat is het doorgaans wel gemakkelijk terug te vinden) zat nogal diep in de grond. Had er iemand in mijn tuin gestaan…? Hmmm, vervelend. Maar goed, tsja… niks aan te doen en het kan eens gebeuren.

Vandaag was het overduidelijk. er stond precies een fietsband afgedrukt in mijn tuin, half over de spinazieplantjes heen, en deze keer was het mesje helemaal krom. Zucht. De spinazieplanten mogen er dan uitzien als ‘vergeten op te ruimen’, ik heb ze bewust laten doorschieten om er zaad van te kunnen winnen.DSCN0976_rs Dat zaad is niet echt bruikbaar als het al naast de plant ligt voor het goed gerijpt is. En een krom mes dat weer rechtgebogen moet worden is een stuk minder sterk. Tegenover mij is er op de tuin een plekje gemaakt om een fiets neer te zetten. Niet alleen de eigenaar van die tuin maakt daar gebruik van, maar ook wel eens andere mensen. Dus wie de dader is kan ik niet achterhalen. Vervelend is het wel. Gelukkig kon ik even bij iemand klagen. Ik had niet zoveel bij me om mijn tuin daar af te schermen maar de stokjes die ik kon vinden heb ik daar in de grond gestoken, met een plastic potje eraan. Hopelijk is de hint voorlopig duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.