Huisjes

DSCN1262_rs Deze tuinvrouw kan niet alleen tuinieren maar ook klussen! Het verjaardagscadeau van twee jaar geleden kwam daarbij goed te pas; inmiddels kan ik de boor aardig hanteren en ik maak duidelijke vorderingen. Nog even en de boorklusjes laten niet meer maanden op zich wachten maar worden meteen aangepakt. Maar goed, het mocht dan even duren maar dan heb je ook wat: een schitterend vogelhuisje, bestaande uit een theepot. Gekregen maar het ziet eruit alsof ik het zelf had uitgezocht, helemaal mijn smaak!

Na het ophangen van het vogelhuisje moest het kleine bijenhotel ook maar eens een plekje krijgen. Nog even op zoek naar wat nieuwe holle stengels en het is weer compleet.DSCN1263_rs

3 antwoorden naar “Huisjes”

      • O, ik zie trouwens dat het in het origineel gewoon als één woord staat. Tsja, dat krijg je dan met die automatische afbreekprogramma’s die niet weten hoe het hoort, hebben waarschijnlijk nog nooit een vogelhuisje gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.