Uw bestelling staat gereed…

DSCN1476Enige tijd geleden kon ik mijn bestelde zaden al ophalen, de aardappels zouden pas later worden verstuurd. Het tuinpunt waar ik het kon ophalen is echter niet altijd op een vaste tijd open. Geen probleem voor de mensen die op dat complex een tuin hebben, maar wel wat onhandig als je er apart heen moet. Daarom moest ik even een vrije zaterdag afwachten om er zeker van te zijn dat ik niet voor niks fietste. Ik had geluk, juist deze week waren ook de aardappels aangekomen en zo hoefde ik zelfs maar één keer te fietsen.

Bij het uitpakken van de zaden ontdekte ik dat er een fout was gemaakt (toch nog eens fietsen dus…) want ik had spitskool besteld maar een zakje witte kool gekregen. Even goed kijken op de lijst of ik misschien de verkeerde soort had aangekruist. Nee hoor, spitskool. Op de pakbon stond ook spitskool. Het nummer van de pakbon was echter hetzelfde nummer als op het zakje.

Toen drong het tot mij door dat spitskool een spitse, witte kool is. Aha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.