Verstopt

DSCN1504Vandaag heb ik meer tijd doorgebracht op mijn tuin dan dat ik thuis ben geweest. Een kort stukje dus maar vandaag. Ik ben niet eens heel lang in de tuin bezig geweest, al heb ik toch wel enige tijd daar doorgebracht.

Ik wist vandaag niet zo goed waar ik mee zou beginnen dus startte ik met onkruid verwijderen. Tenslotte is daar momenteel genoeg van. Al werkende kon ik wel bedenken wat ik zou gaan doen. Maar ach, nu het tuinseizoen weer op gang komt, kom je ook al je medetuinders weer tegen. Even een praatje is dan wel leuk, tenslotte hebben we een gezamenlijke hobby. Zodoende kwam er van tuinieren niet zoveel terecht. Uiteindelijk heb ik nog wel een redelijk stuk onkruidvrDSCN1505ij kunnen maken en het was een verrassende bezigheid. Het stuk stond namelijk vol met aardbeiplantjes die waren overwoekerd door graspollen. Hoe meer onkruid ik eruit trok, hoe meer plantjes er tevoorschijn kwamen.

Nu mag ik wel mijn teeltplan weer eens bestuderen. Er zou in dit vak namen bieten en prei geteeld worden. Eens kijken waar ik deze vele aardbeiplantjes kan onderbrengen.

Schroom niet om mij om wat stuks te vragen, er zijn er meer dan genoeg. Ik weet alleen niet welk soort het is, wel dat de meeste stekjes zijn van vorig jaar, nog piepjong dus.

4 antwoorden naar “Verstopt”

  1. Nou, ik neem nog eens je halve moestuin over. Naast de braam en rabarber heb ik ook wel interesse in aardbei. Zeker nu bij mij verrassend weinig plantjes over zijn gebleven. 🙁

  2. Pfoe, ik schrok even van de tijd toen ik mijn reactie had geplaatst en zag welke tijd erbij stond. 😮 Gelukkig klopt niet helemaal. Nog steeds bedtijd, maar iets minder erg als ik dacht. Pfiew

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.