Rozenboog

DSCN1927Vorige week zijn mijn twee rozenbogen gearriveerd en vandaag heb ik met mijn tuinmaatje de eerste in elkaar gezet. En zo verandert het aanzicht van mijn tuin in korte tijd alweer! Niet alleen een druivenstruik en een natuurlijk hekje maar nu ook al een boog om de ingang te sieren. Zo recht van voren is de boog nog moeilijk zichtbaar zoals jullie op de foto links zien, maar als eenmaal de druivenstruik er overheen groeit zal het een mooie entree vormen naar mijn tuin. Ik zie het in gedachten al helemaal voor me!

DSCN1928De andere boog komt bij de andere druivenstruik te staan, die op de linker foto middenlinks te zien is (de bladeren kleuren net wat lichter dan de omgeving). Een soort van zij-ingang. 😉

Terwijl mijn tuinmaatje (handig hoor, iemand die graag wil helpen in je tuin en ook weet hoe het een en ander moet!) ging oogsten en groenbemester inzaaien, ging ik nog wat extra haakjes in mijn tuinkast aanbrengen en het andere deel van de oogst verzorgen. Samen gebeurt er veel meer en het is ook nog eens gezelliger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.