Werktemperatuur

composthoopGeef mij maar het voorjaar of het najaar wat de temperatuur betreft. Tenminste, voor het werken in de tuin. Gister was het voor mij prima weer om lekker actief te zijn zonder oververhit te raken. O, trouwens, eigenlijk geniet ik er meer van om in het zonnetje te werken hoor, maar dan is het ook al snel erg warm als je hard aan het werk bent.

Gister kwam ik eindelijk toe aan wat andere klusjes dan alleen oogsten en onkruid wieden. Zo heb ik de composthoop flink omgeschept en de onderste helft bevatte al een prachtige, fijne compost! Nu het wat door elkaar ligt kan het in de winter mooi verder composteren en heb ik in het voorjaar mooi wat van mijn eigen compost om op mijn tuin aan te brengen. veldsla

De veldsla, mijn winterkost, komt al goed op. De winterpostelein, tegelijk gezaaid, heb ik al wel gezien maar ik vermoed dat de slakken dat ook doorhadden. Inmiddels zie ik niks meer. Ik hoop dat er nog wat opkomt nu ik er slakkenkorrels bij heb gestrooid. Het is even afwachten.

Eén antwoord op “Werktemperatuur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.