Een nieuwe tuinkas: verhuizen

kas_verhuizenEen nieuwe kas: alles gaat in stukje bij beetje want het is een hele klus. Vandaag stond het verhuizen van de tuinkas op de planning. En wederom hadden we geluk met het weer. Er was zelfs een strakblauwe lucht met een heerlijk zonnetje!

Bij het afbreken had ik de vele glasplaten omhuld met karton en dit per 6 platen met tape gebundeld. Dat maakte het vervoeren een stuk gemakkelijker. Het glas was minder kwetsbaar én alles bleef netjes op zijn plek.

De lange staanders waren met de kruiwagen wat lastig maar ook dat is gelukt. En dat was een hele kunst want het pad naar de tuin was, door de vele regen, inmiddels meer een modderpoel dan een pad te noemen. Met wat glibberen en glijden kwamen we vanzelf bij de auto aan… 😉

Met dank aan twee behulpzame mensen, die nog een lekker stuk appeltaart in het verschiet hebben, zijn alle onderdelen van de tuinkas inmiddels heelhuids overgekomen. En zo, stukje bij beetje, vordert deze grote klus.

Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.