Donkerblauwe viooltjes

P_20160312_161328Wat heb ik de afgelopen dagen van het mooie weer genoten zeg! Hoewel het niet overal in het land zo was, hadden we hier 3 dagen stralend weer. Ik ben twee dagen in mijn tuin aan de slag gegaan en heb vandaag mijn balkon een voorjaarsbeurt gegeven. Afgelopen week kocht ik een tray donkerblauwe viooltjes en deze heb ik her en der in een plantenbak geplant. De Lidl heeft deze week de potgrond in de aanbieding en daarmee kon ik een aantal plantenbakken weer opvullen. Wat extra aarde maar ook wat extra voeding. Verder konden alle dode takken afgeknipt worden, moest het gaas weer stevig vastgezet worden en wilde ik bovenal genieten van het heerlijke weer. Aan het eind van de middag kon ik voor het eerst dit jaar in de zon op mijn balkon koffiedrinken. O,P_20160312_161337 wat héérlijk!

Het voordeel van het opruimen van mijn balkon en het planten van nieuwe plantjes is dat ik daar dagelijks van kan genieten. Nog even en dan komen bij de viooltjes ook de tulpen, ik zag vanmiddag al het eerste tulpenkopje boven de aarde verschijnen. Lang leve het voorjaar!

P_20160312_161410

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.