Een rondje door de tuin II

DSCN2500 Vorig jaar heb ik twee druivenstruiken aangeschaft. De ene gaf nog laat in het jaar een beetje oogst, de ander hield het voor gezien. Dit jaar is het echter andersom. Waar de ene last heeft van een plaag (galwesp) doet de ander het fantastisch. Afgelopen week moest ik een struik uit de kreukels halen omdat ik juist deze druivenstruik nog geen steun had gegeven. Gelukkig was er niets geknakt, wat extra ondersteuning is echter geen overbodige luxe. Er hangen al hele druiventrossen aan, dat beloofd veel goeds! Binnenkort moet ik de tweede rozenboog maar eens in elkaar zetten zodat de druif een mooi poortje kan vormen over de boog heen.

Een rozenboog voor de druivenstruik en een struik vol rozen. Momenteel zit er tientallen bloemen in de struik en zijn er nog meer bloemen in knop. Een schitterend gezicht! DSCN2496

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.