Aantrekkelijk balkon

p_20161103_140052In de afgelopen week is er weer een merel op mijn balkon geweest. Ik zie ze het hele jaar door nooit in de buurt komen, maar met het verschijnen van deze oranje besjes van de Vuurdoorn zijn ze opeens geïnteresseerd in mijn groene plekje. Ik hoopte maar dat de merel niet alles meteen zou opeten. De oranje besjes ogen zo vrolijk en geven wat kleur in de wat kale winter. Bovendien vind ik het erg leuk om bezoek te krijgen van vogels en daar vallen de merels ook onder. Gelukkig zijn er nog heel wat besjes blijven hangen en is de merel nog een tijdje gewoon blijven zitten om van mijn balkon te genieten. Of om mij te laten genieten van zijn aanwezigheid. Het was gezellig 🙂

Eén antwoord op “Aantrekkelijk balkon”

  1. Onze buren hebben ook een vuurdoorn (met rode besjes) en dat is ook zeker een vogeltrekker. Heel hun tuin eigenlijk wel en daar geniet ik lekker van mee.
    Twee weken terug zat er elke keer een zwerm spreeuwen op de struiken en de schutting. Prachtig om die steeds te zien komen aanzwermen en dat ze dan lekker zitten te kwetteren en te smullen. Nu hebben de merels en de vinkjes/musjes weer het rijk “alleen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.