Dakloos

Een fikse storm, het doet soms daken van de huizen waaien. In dit geval het dak van het vogelhuisje. Ik moet zeggen dat het dak al niet veel soeps meer was. Waarschijnlijk lekte het aan alle kanten en was het huisje niet meer zo aantrekkelijk. Het dakje bestond uit de verkeerde houtsoort en had erg te lijden onder het weer.

Bewoners hoef ik zo niet meer te verwachten. Hoewel, ik zie de duiven ervoor aan om er een nest op te bouwen. Om dat te voorkomen zal ik het huisje maar even binnenhalen. Heb ik meteen een goede reden om een nieuw blokje hout te zagen. Ja, als tuinder moet je van alle markten thuis zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.