Verse kapucijners

Inmiddels heb ik ze al een paar keer gegeten: verse kapucijners. Lekker als (aanvulling op de) lunch.

Vorige week had ik een vriendin op bezoek en hebben we samen zitten doppen. Net zoals ik een aantal jaar geleden, had ze nog nooit verse kapucijners gezien. En verse zien er totaal anders uit dan die bruine dingen die je in de winkel in een potje kunt kopen. Ze smaken overigens ook heel anders.

Meestal eet ik ze enkel met spekjes en eventueel een uitje. Maar nu moesten we wat anders bedenken want daar hadden we niet genoeg aan. Samen bedachten we een ander recept. Het werden wraps met de kapucijners in plaats van de kidneybonen. We hebben er smakelijk van gegeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.