Vooraanzicht Spruit-tuin

volkstuinDe Spruit-tuin verandert in hoog tempo. Frambozenstruiken die afgeknipt worden, druivenbogen die gesloopt zijn en bodembedekkers die verwijderd worden. het is leuk om even te laten zien hoe de tuin er momenteel uitziet. Hoewel, momenteel is het wel alwéér wat anders, de foto is alweer een week ‘oud’ en de spitskool op de voorgrond is inmiddels geoogst. Of de kas er nog staat is ook nog even de vraag. Ik had even een weekje ’tuin-vrij’ en het zou zomaar kunnen dat de kas de afgelopen week afgebroken is. Best prettig dat er iets in mijn tuin opgeruimd gaat worden waar ik me helemaal niet druk om hoef te maken. En dan ook nog eens zoiets groots als een kas. Heerlijk hoor. Mocht er nog iemand de wortels van de frambozenstruiken ’s nacht willen uitgraven dan laat ik me graag verrassen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.