Kiemgroente – bieten

Ik heb een nieuw soort kiemgroente aangeschaft: bietjes! Enige tijd geleden heb ik ze ergens in een restaurant geproefd. Ze waren niet heel sterk van smaak (in tegenstelling tot wat radijs kan zijn) en zagen er erg fleurig uit. Kijk, het oog wil ook wat hè. En met mijn grote liefde voor bieten was dit dan ook geen moeilijke keus. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan. De zaden zitten nu anderhalve dag in het potje en het ontkiemen zal niet lang meer duren. Op het zakje staan allemaal witte kiemen maar als het goed is worden bietjes roze-rood. En zo kan ik dit jaar al in maart bietjes eten, in plaats van pas in de zomer 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.