Uitgraven

Schreef ik vorige week over het verwijderen van één van de drie maggiplanten, vrijdag was de volgende maggiplant aan de beurt. Ik had de plant al vlak boven de grond afgeknipt en het werd tijd om de wortels uit te graven. Deze maggiplant was de grootste van de tuin en het uitgraven was dan ook een hele klus. Momenteel is het overdag vaak veel te heet om fysiek zo actief te zijn en ik was blij dat ik een keer op een avond ermee aan de slag kon. Desondanks kostte het nog heel wat zweetdruppels. De wortels zaten flink diep en één keer hoorde ik zelfs mijn stevige gereedschap kraken. Maar aan het einde van de avond was de plant uit de grond en lagen, hopelijk, alle wortels ernaast. Wéér een grote tuinklus gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.