Stenen, steentjes en onkruid

Het regende toen ik naar de tuin fietste. Van de voorspelde regenbui kwam helaas niet zoveel terecht, ’t bleef bij wat druppen. Helaas, de tuin kan ├ęcht wel flink wat regen gebruiken! Maar goed, nu kon ik tenminste mijn nieuwe gieter inwijden.

Ik ben verder gegaan met het stuk tegen de schutting dat nog redelijk vol onkruid staat. Het geeft me het gevoel dat ik land aan het ontginnen ben. Ik kom veel stenen tegen en dikke wortels van hardnekkig onkruid. In ieder geval heb ik mijn lichaamsbeweging voor vandaag wel weer gehad, al snel liep het zweet over mijn rug.

Inmiddels staan de klimhortensia en de clematis in de tuin, een buurvrouw heeft ze al even bewonderd. ‘k Vind het er leuk uitzien. Helaas had ik geen fototoestel bij me in verband met de verwachte regen dus de foto hebben jullie nog tegoed.

De stenen heb ik verzameld, misschien maak ik nog een klein rotstuintje, dat lijkt me wel wat. Al moet ik daarvoor eerst denk ik nog meer land ontginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.