Smullen

Ik had wel gedacht dat spinazie van eigen tuin ánders zou smaken. En waarschijnlijk ook lekkerder. Maar dat het zóveel uitmaakt, dat had ik niet verwacht! Wauw, héérlijk zeg! Ik wil het iedereen aanraden om zelf spinazie te zaaien. (wel royaal zaaien hè, van mijn hele blokje kon ik nu 1x eten! Bekijk de foto maar op http://www.spruitenieren.nl/2013/05/12/fotos-van-12-mei/ 6e foto) Het is niet moeilijk en neemt niet eens zo heel veel plek in want je kunt alles heel dicht op elkaar zaaien.

verse spinazie van eigen tuin
verse spinazie van eigen tuin

Voor de mensen die van plaatjes kijken houden: ik heb er ook maar even een foto van gemaakt toen ik het wilde gaan opeten. Spinazie met aardappels, gekookt ei (de combinatie van ijzer (spinazie) met eiwit (ei) zorgt ervoor dat het ijzer extra goed wordt opgenomen in het bloed én het is erg lekker) een gefruit uitje en zongedroogde tomaatjes. Voor het toetje was hierna geen plek meer… 😉

Eén antwoord op “Smullen”

  1. Ziet er smakelijk uit! Ik geniet graag van jouw zaai- en oogstbelevenissen en laat zelf het zaaien van spinazie nog maar even achterwege… ; )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.