Foto’s 11 juni

Hihi, natuurlijk wel prettig als ik de gemaakte foto’s waar ik jullie blij mee zit te maken ook daadwerkelijk op internet zet hè!

Inmiddels is er alweer een heleboel onkruid verwijderd, ‘k ben vandaag actief wezen schoffelen. Straks nog even water geven, al is ’t wat minder hard nodig dan een aantal dagen geleden. En wie weet zijn er wat bosaardbeien te plukken.

De foto’s 1&2: overzicht. 3: de aardappelplanten bloeien. 4: bloemkool 5: bieten 6: wortels, het verschil tussen de wortelsprietjes en de grassprietjes is nu duidelijk te zien. 7: De tomatenplanten zijn weer mooi bijgetrokken, ze bloeien op bij dit mooie weer en voldoende water. 8: de kleine gladiooltjes 9: bloeiende spinazie 10: de appelboom heeft het zwaar te verduren gehad, hopelijk trekt het nog wat bij.  11: Ik ben niet de enige die de aardbeien lekker vind, de slakken ook… helaas! 12: mosterdsla 13: zinnia’s 14: zomerasters 15: zonnebloemen

overzicht3overzicht4aardappelsbloemkoolbietenwortelstomatengladiooltjesbloeiende spinazieappelboom2aangevreten aardbeimosterdslazinnia'szomerasterszonnebloemen2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.