Rode reuzen

Nadat ik in mijn luie stoel in de zon had geconcludeerd dat het toch wel handig was om even in m’n tuin te gaan kijken wachtte mij daar een leuke verrassing. De eerste framboos was dik, sappig en rijp! Voor het weekend zag deze er nog grauw uit, maar dat kan blijkbaar snel gaan. En gelukkig waren de vogels mij niet voor geweest, ik moet nog steeds een net over de frambozenstruikjes spannen.

DSCN6880_rsAan de aardbeiplanten vond ik enkele joekels van aardbeien. Wauw, dat is nog eens een oogst! De totale opbrengst van vandaag is zo’n 200 gram aan aardbeien. Mjammie! Binnenkort voor de laatste keer in dit seizoen de rabarber oogsten en dan kan ik aardbei-rabarberjam maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.