’t verste dichtbij

DSCN7061_rsHoe vers wil je je eten hebben?

Vandaag weer courgettesoep gemaakt (de eerste lading was in mum van tijd op met een paar gasten op bezoek) en daarbij rauwkost uit eigen of andermans tuin. Vorige week groeide alles nog vrij en blij in de tuin, sterker nog, de courgettes waren toen misschien nog niet eens ‘geboren’. Er is niks leuker en lekkerder dan groente verbouwen en het lekker vers kunnen opeten.

3 antwoorden naar “’t verste dichtbij”

  1. Geniet ervan! Klinkt goed allemaal.. Van de week wel zelf tomatensoep gemaakt alelen nog niet van eigen tuin.. Nog ffkes wachten voor ze rood zijn.. 😉 Ook al groeit alles als een kool met t mooie weer!

  2. Geniet ervan!! Klinkt allemaal goed en lekker. Ik heb van de week zelf tomatensoep gemaakt helaas niet van eigen tuin want die zijn nog niet rood maar toch.. wel gewoon helemaal zelf 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.