voorpret

De bestelling is geplaatst. Nu is het een kwestie van geduld hebben en thuis zijn als de postbode komt. Daarna komt het echte geduldwerk want voordat de bollen gaan groeien en bloeien is ’t grootste deel van de winter al voorbij. Maar toch, voorpret doet ook heel wat.

Zo heb ik bijzondere sneeuwklokjes besteld: dubbelbloemige. En een pretpakket voor de bijen in mijn tuin. Of ik daar nog niet genoeg van heb? Ja, in de zomer zoemt het van de bijen, maar in het voorjaar bloeit er nog niet zoveel en daarom hoop ik ze aan te trekken met het pretpakket voor bijen met vroeg bloeiende bloembollen.

En dan nog een pioenroos, veldsla en een cyclaam. Er wordt weer heel wat bloei verwacht!

Eén antwoord op “voorpret”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.