Regen

Na nogmaals 13 mm in de regenmeter heeft het wat mij betreft voorlopig wel weer genoeg geregend. Ik begin ondertussen erg benieuwd te worden naar de toestand van mijn tuin. Een flinke hoeveelheid water kon de tuin wel gebruiken, zouden de plantjes nu een heel stuk groter zijn geworden?

De courgette, tomaten- en bonenplanten zijn inmiddels wel zo groot dat ze naar de tuin kunnen. En dan is er weer plek voor planten in het kasje buiten want de kas in huis is al bijna te klein voor de zinnia’s. En wat te denken van wat meer potgrond voor deze hardgroeiende plantjes? Misschien neem ik de kas van buiten wel mee naar de tuin, dan kunnen ze meteen de volle grond in maar hebben ze nog wel even wat extra bescherming. Het nadeel is dat ik ze dan minder goed in de gaten kan houden en slakkenvraat op de loer ligt. Waarschijnlijk is de hoeveelheid die ik de volgende keer in mijn fietstassen kan houden doorslaggevend 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.