Uitbreiding

DSCN1328_rsHet nieuwe stuk tuin is inmiddels officieel toegezegd. Mijn nieuwe stuk is afgebakend door een prachtig gelegd tegelpad. En ik heb er helemaal geen moeite mee om te zeggen dat het er stukken beter bij ligt dan het door mij gelegde tegelpad.

Om wat meer mensen de mogelijkheid tot wat extra tuin te geven is het niet een complete ‘halve tuin’ geworden maar iets minder. Dit zorgde wel voor een wat rare verdeling, een appelboom staat nu precies op de scheiding. En dan? Over het delen van de appelboom zal ik het nog wel eens worden met mijn nieuwe buurvrouw.

Voor het gebruik van het tegelpad is het minder praktisch. Dat ik overal zo wel kan komen als ik maar een stukje omloop begrijp ik wel, maar of het zo’n boom midden op een pad nu praktisch is…? Origineel is het in ieder geval wel! (en uniek waarschijnlijk ook 😉 ) DSCN1329_rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.