Kool planten

DSCN9289De eerste koolplantjes staan in de tuin. Afgelopen vrijdag kon ik nog mooi een uurtje in de tuin werken en daarin lukte het net om de compost over het vak te verdelen en de verschillende koolplantjes in de grond te zetten. Het is denk ik de helft van het aantal plantjes dat ik heb opgekweekt. De bloemkool stond nog thuis want die is nog niet afgehard en heeft nog steeds last van luis. En een aantal plantjes waren nog wat klein, bovendien kon ik die niet meer meenemen. Ik moet zeggen dat het heerlijk was om gewoon ruim te kunnen planten omdat ik niet elke centimeter van mijn grond hoef te benutten. Niet passen en meten maar ruim planten. Desondanks (of misschien juist daarom) zal het wel niet gaan passen in dit vak. In combinatie met het royale zaaien zal ik dus straks wel weer wat centimeters moeten gaan zoeken 😉

 

DSCN1602

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.