Piepers

DSCN1615Mooi weer én een vrije dag. Ik hoef vast niet (meer) uit te leggen dat ik dan het liefst in mijn tuin bezig ben. En vandaag bijna de hele dag. Er is veel werk verzet. Een halve aardappeloogst is gerooid (ik denk dat de vorige huurders hun complete oogst hebben laten zitten, er blijven maar aardappelplantjes opkomen), het laatste vak is nu ook onkruidvrij en de tweede helft van mijn aardappels zit in de grond. Nog mooi op tijd, ze mogen tot half mei de grond in.

En nu is het een kwestie van het onkruid bijhouden. Het vak dat ik laatst heb schoongemaakt ziet er inmiddels uit als een net ingezaaid grasveld. Tsja… al dat gras had zich natuurlijk al lekker uitgezaaid. En dat kan ik over het vak van vandaag ook wel zeggen. Wat dat betreft kan ik merken dat mijn manier van onkruid bijhouden best goed werkt, in mijn ‘eigen’ helft (dat ik nu voor het 3e jaar heb) komt véél minder onkruid op. Dat geeft moed, volgend jaar heb ik van dit nieuwe gedeelte ook minder werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.