Rondje tuin

IMG-20150516-WA0004 Bezoek uit het hoge noorden! 🙂 Gezellig. Gelukkig was het vanmiddag op den duur droog en konden we even een rondje door mijn tuin. Van de plannen om iets te fabriceren voor de capucijners is niks gekomen. Eerst langs de praxis waar we niet vonden wat we zochten maar wel met wat anders vandaan kwamen. Vervolgens een babbeltje met een andere tuinder (ja… ik heb weer aardpeer! Een paar om te proeven en, als het lekker is, ook al een paar om te poten) veel babbelen met elkaar en ach… de tijd vliegt. Maar dat is altijd zo als ik in mijn tuin ben.

Inmiddels ben ik weer wat stekjes kwijt, heb iIMG-20150516-WA0001k weer eens een foto van mijzelf in mijn tuin en weet ik dat er drie peertjes aan de perenboom zitten. De tomatenplanten leven nog, of ze zich prettig voelen in de volle grond kan ik nog moeilijk zeggen. En leuk om te horen dat mijn tuin er al een stuk overzichtelijker uitziet dan een jaar geleden. (toen was het op den duur ook wel erg vol… 😉 )

Dit was weer het (korte) tuinnieuws van vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.