Klein maar dapper!

DSCN1646Het is maar een kleine boom. Een klein boompje zelfs. De rozenstruik steekt er vér bovenuit, evenals de iris. En toch is het een appelboom. Het is dus de bedoeling dat er echte appels aan komen.

En wat ontdekte ik gister? Het is de fruitboom die het meeste vrucht geeft van de drie fruitbomen die ik heb. Ik telde gister acht beginnende appeltjes. Nu garandeert dat nog geen oogst van acht appels want de natuur kan nog uitdunnen en misschien moet ik zelf wel uitdunnen als er teveel appels bij elkaar groeien. Maar tóch! Het is meer dan de perenboom, die telt maar 3 vruchten. En DSCN1645de allernieuwste appelboom heeft nog niet verklapt wat er aan zit te komen of geeft dit jaar nog helemaal geen vrucht. Een klein boompje. Maar dapper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.