Pompoen en pompoentje

DSCN1870Dit DSCN1869jaar heb ik al vroeg de eerste pompoenplant in de volle grond gezet. Of beter gezegd: ik heb twéé planten al vroeg in de volle grond gezet. Daarvan is er één die het heel erg goed doet en eentje die een mini-pompoen onder zijn hoede heeft en verder amper op gang is gekomen. En zo komt het dat ik twee bijna rijpe pompoenen heb. Een mini en een grote pompoen (voor dit soort pompoen dan). Ondertussen groeit de pompoenplant flink door met de daarbij horende nieuwe vruchten. Afgelopen week kwam ik een uitloper tegen tussen de courgetteplant, bij de Japanse wijnbes (andere zijde van de tuin) en rondom de bieten. Misschien maar goed ook dat de tweede pompoenplant zich gedeisd houd. Anders kon je helemaal nergens meer lopen 😉

pompoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.