Ideaal tuinweer

DSCN0734 Wat een heerlijke week om te tuinieren is het toch! Vandaag had ik de hele dag de tijd om te tuinieren en hoewel ik het in de eerste instantie niet van plan was heeft het heerlijke weer me overgehaald om nog wat langer te blijven. Toen ik vijf uur later thuis op de bank zat met een bakje koffie voelde ik me voldaan, tevreden, moe en soezerig. Wat is het toch lekker om een hele dag buiten te zijn en fysieke arbeid te verrichten!

Mijn tuinmDSCN0733aatje dacht er ook zo over en samen hebben we veel kunnen doen. De laatste aardappels zijn nu gerooid, er is een hele berg onkruid verwijderd, er is weer bijgepraat met deez en gene op de tuin en uiteraard was er alle ruimte voor een bakje koffie in het zonnetje. De rest vertel ik de volgende keer, vandaag rust ik lekker verder uit van de gedane arbeid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.