Uitgedunde appelboom

DSCN2449De twee appelbomen in mijn tuin zijn inmiddels onder handen genomen. Met veel zorg heb ik de overtollige appeltjes uit de bomen verwijderd. Ondanks de instructie vooral het takje van de appel te laten hangen (om te voorkomen dat andere vruchten erna alsnog loslaten) is het me bijna niet gelukt om de appels stokloos te plukken. Ik hoop dan ook maar dat dit niet teveel vruchtval veroorzaakt, dat zou wel erg jammer zijn.

En wat doe je dan met die lieve, schattige appeltjes? Erg zoet zien ze er nog niet uit… Mijn tuinmaatje en ik hebben er maar een kunstwerkje van gemaakt tijdens de theepauze. Met het publiceren van deze foto zijn de appeltjes niet voor niets gegroeid 😉

DSCN2452

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.