Kleine paprikaplantjes

DSCN2450De één-na-laatste lading voorgekweekte plantjes is naar de tuin verhuisd en het staat inmiddels bijna allemaal in volle grond. Een serie (achterlopende?) paprikaplantjes zijn in de kas geplant en ik hoop van harte dat ze het beter doen dan de drie planten die er al staan. Die worden belaagd door slakken en luizen en groeien maar uiterst langzaam. Als dáár dit jaar nog paprika’s van komen vind ik dat toch wel verrassend. Want ik kan me nu nog niet indenken dat aan die planten een volwassen paprika kan hangen, het plantje zou er meteen onder bezwijken. Enfin, het is altijd afwachten en dat is nu juist het leukste van het tuinieren. 🙂 DSCN2453

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.