Paprika’s

P_20160827_155559Ik begon inmiddels me al af te vragen of het wel wat zou worden met die paprikaplanten van mij. Zat er eens een paprika aan dan kreeg deze al een rotte plek voor deze volgroeid was, laat staan dat de paprika de kans kreeg om rood te worden. En dat terwijl ze zo netjes in een kas stonden! Maar gelukkig, ik moest nog even geduld hebben. MP_20160901_152955omenteel zitten er een heleboel paprika’s aan de planten en oogst ik regelmatig wat. Vaak pluk ik de vruchten als deze nog wat klein zijn (met name als de plant vol hangt, teveel paprika’s tegelijk kan de plant niet aan) maar laatst had ik een paprika van serieus formaat. Ik was er behoorlijk trots op. Op de foto een paprika uit de winkel (rood) en de paprika van eigen tuin (groen), die zowaar zelfs nog een stukje groter is. Langer durfde ik ‘m niet te laten hangen, veel te bang dat er een rotte plek op zou komen 😀 Groene paprika’s smaken overigens ook heerlijk. Ik heb deze gekoesterde vrucht met veel aandacht gegeten als gevulde paprika. Want ‘gewoon door de macaroni’ past niet bij zo’n bijzonder exemplaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.