oogst

Even bij de tuin aanwippen leverde al een aardige oogst rabarber op! Dat is alweer sneller gegaan dan ik dacht. En van de prei zijn sommige toch nog op een zekere dikte gekomen dat ze de moeite waard zijn om te oogsten, dus daar kan ik binnenkort ook een maaltje van eten.

Helaas komt de spinazie alweer (of misschien nog steeds) niet op. Ik vrees dat het aan het zaad ligt aangezien er wel een muis op mijn zolder rondgelopen heeft. Ik had al extra dik gezaaid omdat ik wel verwachtte dat sommige zaden niet meer zouden kiemen, maar dat er nu helemaal níks opkomt…

De bloemkoolplantjes groeien ook nog steeds voor geen meter, blijkbaar werkt dat zaaien in de wc-rolletjes niet zo goed. De paddenstoelen willen er wél in groeien. Dus… nog maar eens uitproberen en dan mogen ze meteen in het nieuwe kasje.

Eén antwoord op “oogst”

  1. Mijn wc-rolletjes zijn ook een waar paddenstoelenparadijs. Best leuk om te zien, maar ik heb toch liever dat mijn worteltjes het goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.