Boerenkooltjes

Gister fietste ik even langs mijn tuin om wat sla te halen. Tenslotte heb ik het voor de winter geteeld, het is jammer als het blijft staan omdat ik niet op mijn tuin kom. Wat prei komt ook altijd wel van pas en ook al zijn de meeste nog vrij dun, er is genoeg.

De boerenkool is helaas wel erg klein maar laten staan.

Terwijl ik de prei oogst denk ik nog eens aan de boerenkool. Wat een rare redenering zeg! Alsof boerenkool minder lekker is als je er maar één keer van kunt eten. Laten staan heeft weinig zin, groot zullen ze niet meer worden.

Even later verdwijnen er twee kleine boerenkooltjes in mijn ‘boodschappentasje’. ’s Avonds eet ik boerenkool en er blijkt genoeg te zijn voor twee. Hoezo te klein?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.