Nieuwe aanvoer

P_20150526_214212Nog voordat ik wist dat de witlof toch wel een beetje was opgekomen in de tuin had ik alweer nieuwe gezaaid. En om zeker te weten dat ik dit jaar wél witlof zou hebben, heb ik in twee verschillende bakken royaal gezaaid. Ik zal nu wel de hele winter omkomen in de witlof. Tenminste, als de rest van het opkweken goed gaat.

Verder is er oranje pompoen op komst, is de boerenkool al lekker op dreef, komt de maïs op en ergens staat ook nog bleekselderij te groeien. In de andere bak heb ik nog andijvie, prei, sla en nog veel meer witlof 😉 Het lijkt wel of ik dit jaar maar in de kleine plantjes blijf zitten. Maar goed, ik had me ook voorgenomen om wat meer verspreid te zaaien, met name de sla, zodat ik een gespreide oogst heb. Tot nu toe lukt dat aardig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.